Vårstädning i garaget!

Garagen vårstädas

 

För att underhålla våra garage kommer städning att ske under vecka 15. Golven kommer att dammsugas, spolas och borstas rena med maskin. Städningen pågår mellan kl 08.00 till ca 17.00 varje dag enligt nedanstående schema.

 

Garage F-övre:    måndag den 7 april
Garage F-nedre:    tisdag den 8 april
Garage E:    onsdag den 9 april
Garage D:    torsdag den 10 april
Garage C:    fredag den 11 april

 

Samtliga bilar skall köras ut ur garaget när städningen skall ske och ingenting får stå kvar på golvet. Föreningen tar inget ansvar för ev nedsmutsning eller annat som kan drabba bilar som inte körts ut.

Parkering får ske på ordinarie parkering, på 1-timmas-parkeringarna eller på gång/cykelvägen ner mot Stubbhagsvägen. Ingen parkering tillåts inne på gården (sopbilar, leveransbilar m m vägrar köra upp om det står bilar i vägen). Ett alternativ om det blir fullt på tillåtna ytor är att köra ner bilen till simhallens/tennishallens parkering. Det gäller ju bara under en dag.

Parkering får ske utan avgift under denna vecka. Parkeringsbolaget är informerat om att inga bilar får ”lappas” dessa dagar.

Vi hoppas på allas förståelse för att detta är nödvändigt, det innebär ju att vi kan se fram emot nystädade och fräscha garage när det är klart!

Styrelsen
Brf Edsbacka

 

Solpanelerna i en drönarfilm

HSB presenterar ...
2019-03-18 20:47:13
Läs mer...